Info

Lessen aan jonge kinderen worden wekelijks gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties, dan geef ik geen les. Ik geef les op dinsdag-, woensdag-, en donderdagmiddag maar door mijn werk als violiste in een orkest (Holland Symfonia) moet ik de lessen soms op een andere dag geven. Bel gerust voor de aktuele informatie over de beschikbare tijden. Voor volwassenen maak ik meer flexibel afspraken, kan soms ook overdag.

Ik geef aan huis les op de Rijksstraatweg 85 in Haarlem
Mijn telefoonnummer is: 023 5266980

Benodigdheden en kosten

Vioollessen kosten €42,- per uur,
Beginners krijgen een half uur per week les, individueel, Duolessen aan beginners geef ik ook, wanneer twee kinderen gelijktijdig van start gaan. Dit houdt in: een half uur les waarvan een kwartier samen met de andere leerling. Dit kost €18,50 per les.

Het is ook mogelijk om lessen van ¾ uur en een uur per week af te spreken, dit is zeker aan te raden voor de wat gevorderde leerlingen.

Volwassenen vanaf 21 jaar betalen 19% BTW
Een lesjaar bevat 36 tot 40 lessen afhankelijk van de schoolvakanties.
 

Viool huren of kopen

Voor beginners en kinderen in de groei is het zeer aan te raden om een viool te huren, informeer voor de mogelijkheden en de kosten bij de vioolbouwers in Haarlem:

Van Tongeren vioolbouw - Wagenweg 62, 2012 NG Haarlem, tel. 023-5311891
Loerakker vioolbouwers - Schagchelstraat 16, 2011 HX Haarlem, tel. 023-5322837

Een instrument kopen is een kostbare aangelegenheid, en zal ik tijdens bezichtigingen begeleiden, zodat een miskoop zoveel mogelijk voorkomen kan worden.