INFO

Lessen aan jonge kinderen worden wekelijks gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties, dan geef ik geen les. Ik geef les op dinsdag-, woensdag-, en vrijdagmiddag maar door mijn werk als violiste in het Balletorkest moet ik de lessen soms op een andere dag geven. Bel gerust voor de aktuele informatie over de beschikbare tijden. Voor volwassenen maak ik meer flexibel afspraken, liefst overdag.

Ik geef aan huis les op de Rijksstraatweg 85 in Haarlem
Mijn telefoonnummer is: 06 16210050

Benodigdheden en kosten

Vioollessen kosten €46,- per uur,
Beginners krijgen een half uur per week les, individueel. Wat gevorderder leerlingen geef ik meestal drie kwartier per week les. Vanaf een gevorderd niveau zijn lessen van een uur aan te raden omdat het aantal en de lengte van de stukken meer tijd vraagt.
Een lesjaar bevat 34 lessen.

Volwassenen vanaf 21 jaar betalen 21% BTW

Viool huren of kopen

Voor beginners en kinderen in de groei is het zeer aan te raden om een viool te huren, informeer voor de mogelijkheden en de kosten bij de vioolbouwers in Haarlem:

Van Tongeren vioolbouw – Wagenweg 62, 2012 NG Haarlem, tel. 023-5311891, kadens@hetnet.nl website: www.vantongerenvioolbouw.nl
Jeroen Elswijk vioolmaker – Timorstraat 136, 2022 RK Haarlem, tel: 06 12637209, jelswijk@gmail.com website: www.elswijk-vioolbouw.nl

Een instrument kopen is een kostbare aangelegenheid, en zal ik tijdens bezichtigingen begeleiden, zodat een miskoop zoveel mogelijk voorkomen kan worden.