Talent

Talentontwikkelingsprogramma voor violisten:


Ook in seizoen 2019-2020 is het weer mogelijk om via Stichting Divertimento vioollessen te volgen bij docenten Christiane Belt en Helena van Tongeren, de oprichters van Stichting Divertimento, in samenwerking met violistes Ingrid van Dingstee en Sanne Hunfeld. Talent is opgezet voor leerlingen die graag in hun eigen leefomgeving willen werken aan een mooie en brede muzikale toekomst. En voor wie dat is weggelegd misschien wel toewerken naar een toelatingsexamen voor één van de Nederlandse
conservatoria. Ook iemand die pas drie jaar les heeft, nog niet de allermoeilijkste concerten kan spelen, kan talentvol zijn. Talent is iets wat je in je hebt. Wij kunnen talent niet kweken maar wel talentvolle kinderen helpen om zich op het muzikale- en technische vlak zo goed mogelijk te ontplooien. Zo bieden we de kinderen een mooie muzikale toekomst dicht bij huis.
Aanmelden kan alleen na wederzijdse goedkeuring:
Om te bepalen of je aan dit programma deel kunt nemen vragen we je een e-mail te sturen met je motivatie, achtergrond, leeftijd en laatst gespeelde stukken. We maken dan een afspraak om te onderzoeken of we gezamenlijk aan dit programma kunnen starten. Heb je momenteel les bij een andere docent en overweeg je een overstap, overleg dan altijd eerst met je eigen docent of dit bij je past en of je hier aan toe bent.

Belangrijk: Als je aan dit programma deelneemt ben je verplicht om naast reguliere vioollessen ook deel te nemen aan minimaal twee Divertimentoprojecten die passen bij je speelniveau en leeftijd.

Programma*:
Vioollessen van Ingrid van Dingstee: Vijf uur les op afspraak
Clinic: Muziekmaken door Techniek door Sanne Hunfeld: 10 januari 2021
Masterclasses door Sanne Hunfeld: 24 januari 2021
Theorie A, B of C: data en tijden zie brochure stichting Divertimento blz. 21
Uitvoeringen: 7 februari 2020 en 27 juni 2021
Kosten: €415,- bovenop het tarief voor de reguliere vioollessen.